HAKKIMIZDA

SİZİN YATIRIMINIZ - BİZİM UZMANLIĞIMIZ!

EVİNİZİN KAPISI - MUTLULUĞUNUZUN KAPISIDIR.

Şirketimiz “Gold Sun Properties” gayrimenkul ve yatırım alanında güvenilir ortağınızdır. Çalışmanın temel ilkeleri gizlilik, güven ve ortaklıktır.

Müşterilerimiz - yıllarca böyle kalan arkadaşlarımızdır ve profesyonel faaliyetlerimizle ilgili bile olsa, onlara yardım etmekten ve herhangi bir sorunu çözmekten her zaman mutlu oluruz.

Gold Sun 2001 yılında kuruldu ve personelin profesyonel yönetimi ve yetkinliği sayesinde çalışmalar verimli ve yetkin bir şekilde iş edildi.


Başarımızın ek garantileri, en kaliteli inşaat ve kaplama malzemeleri, modern teknolojiler, malzemeler ve tasarım, rahatlık ve konfordur.

Hazır Gold Sun projelerimiz sunuyoruz:
Gold Sun 1 - 32 daire
Gold Sun 2 - 12 daire
Gold Sun 3 - 27 daire
Gold Sun 4 - 48 daire
Gold Sun 5 - 44 daire
Gold Sun 6 - 24 daire
Gold Sun 7 - 40 daire
Gold Sun 8 - 12 daire
Gold Sun 9 - 36 daire
Gold Sun Deluxe - 90 daire

Türk malı makul bir fiyata mükemmel kalite ile tanınır!

En iyi satılık seçenekler ve fırsatlar - lux veya ucuz, boş veya mobilyalı daireler, villalar, arsalar, satılık veya kiralık oteller  sizesunuyoruz.

«Gold Sun Properties»  şirketimiz gayrimenkul ve yatırım alanında güvenilir ortağınızdır. Müşterilerimizle çalışmanın temel ilkeleri gizlilik, güven ve ortaklıktır.

Teklifimizle ilgileniyorsanız, karşılıklı olarak daha faydalı ekip çalışması için temel koşulların tartışılması için lütfen bizimle iletişime geçin.


Her zaman ve her zaman başarılı sonuçlara odaklanıyoruz - bize katılın!

google.com/+GoldSunConstruction
https://www.youtube.com/watch?v=BHfM7G8hB70
https://www.youtube.com/watch?v=ZdBdWdxnVak
https://www.youtube.com/watch?v=KLJcShR8B6Y